/Γεωμηχανική ΑΘηνών ΕΠΕ.

Πέρα απο τα γήπεδα γκόλφ προμηθεύουμε ολων των ειδων τα μεγάλα και μικρότερα έργα καλλωπιστικου πρασίνου (Landscaping) με αυτόματο πότισμα και μηχανήματα. Απο το διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος ή μικρότερα έργα, οπως κήποι και δημοτικά παρκα, αλλά και πολλά γήπεδα ποδοσφαίρου της Super League Γεωμηχανική είναι πάντα παρούσα. Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα:

 

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Στάυρος Νιάρχος (2016)

   Το ΚΠΙΣΝ είναι το μεγαλύτερο έργο στην Ελλάδα τα τελευτάια χρόνια. Φέρει ένα μεγάλο αριθμό φυτών και φυτεμένων "δωμάτων" καθώς και περιοχές με χλοοτάπητα. Το περιβόητο ξέφωτο όπου πραγματοποιούνται συναυλίες και εκδηλώσεις είναι ο μεγαλύτερος χώρος με χλοοτάπητα του ΚΠΙΣΝ. Το ξέφωτο αρδεύεται με εκτοξευτές TORO ενώ όλοι οι χώροι με γκαζόν κουρεύονται με τις εξειδικευμένες βρετανικές μηχανές Allett, πάντα μέσω της Γεωμηχανικής

     

Το διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος της Αθήνας 


  Το καινούριο αεροδρόμιο ειναι η είσοδος για την πόλη της Αθήνας. Το έργο αυτο ειναι μεχρι σημερα ενα απο τα μεγαλύτερα έργα καλλωπιστκού πρασινου σε ολη την Ευρώπη και πιθανότατα το μεγαλύτερο στην Ελλάδα. Καλύπτει 6000 στρέμματα. ΤΟ σύστημα αυτόματου ποτίσματος ειναι το πιο παρατεταμένο στην Ευρὠπη (50km καλώδια), δημιουργήθηκε και ελέγχεται απο ενα μοναδικό σημείο με αποκωδικοποιητές TORO. 2,5 εκατομμύρια φυτά έχουν φυτευθεί και αρδεύονται καθώς και 400 εκτάρια γκαζόν. Η Γεωμηχανική ενεπλάκη απο την πρώτη μέρα στο έργο αυτό, προμηθεύοντας υλικά, υποστηρίζοντας, προσφέροντας συμβουλες και πραγματοποιώντας τη μελέτη του αρδευτικού συστήματος.  

 

 

Ξενοδοχειακά θέρετρα
 
  θέρετρα ὀπως το Grecotel - Ελληνικαί ακταί ΑΕ -Δαίδαλος ΑΕ - Ελούντα ΑΕ - Hellios Pallas AE - Katri Rexeka AE - Λουτρά Κυλλήνης ΑΕ - Λύττος ΑΕ - Ξένιος Δίας ΑΕ - Πολυβότης ΑΕ -Ρόππα ΑΕ - San Christopher of Crete - Sosimex AE - Sunqing AE - Φαίαξ ΑΕ -Φιλοξενία - Chandris AE έχουν προμηθευτεί υλικά και υποστηρίζονται απο τη Γεωμηχανική. Αξίζει ακόμα να αναφερθεί το Blue Lagoon VIllages Resort στην Κώ, το οποίο είναι πολυτελές συγκροτημα, που συμπεριλαμβάνει 357 δωμάτια σε μια έκταση 11.000 στρεμμάτων, 5km απο το αεροδρόμιο της Κώ, υποστηρίχθηκε απο εμάς και κατα το σχεδιασμό αλλά και κατά την προμήθεια προϊόντων αυτόματου ποτίσματος.

 

Νοσοκομεία

   
 Τα κεντρικά νοσοκομεία στη Λάρισσα, Αλξανδρούπολη, Χανιά, Σέρρες και Αττική είναι μεγάλα νοσοκομεία που έχουν συστήματα αυτόματου ποτίσματος TORO. Με τα ίδια υλικά που χρησιμοποιούνται σε γήπεδα γκόλφ, καθε ενα απο αυτά εχει το σύστημα TORO CDS με αποκωδικοποιητές που ελέγχουν πανω απο 500 εκτοξευτές για γήπεδα γκόλφ και 100 μεσαίας εμβέλειας ρότορες σε μια συνολική έκταση πρασίνου που μετρά πανω απο 400 στρέμματα.

 

 

Γήπεδα ποδοσφαίρου και αθλητικές εγκαταστάσεις
 
  
  Σε όλη την Ελλάδα η Γεωμηχανική εχει προμηθεύσει πανω απο 100 γήπεδα ποδοσφαίρου και αθλητικές εγκαταστάσεις με προιόντα TORO. Το Καυτατζόγλιο στάδιο και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, δύο απο τα πιο διάσημα γήπεδα στην Ελλάδα ειναι ανάμεσα σε αυτα. Ακομα αθλητικές εγκαταστάσεις όπως τα Ολυμπιακά γήπεδα baseball και διάφορα αθλητικά κέντρα,όπως στο Καρπενήσσι, χρησιμοποιούν προϊόντα αυτόματου ποτίσματος TORO,μέσω της Γεωμηχανικής.


 

 

 

Διάφορα Έργα

  Κεντρικά πάρκα, δημοτικοί και βοτανικοί κήποι, το πάρκο του ηλεκτρικού σταθμού Αμαρουσίου και διάφορα δημοτικά έργα καλλωπιστικού πρασίνου όπως ο Διομήδειος βοτανικός κἠπος, το Μπαρουταδικο στο Αιγάλεω και το πάρκο Νέας Ελβετίας στη Θεσσαλονίκη προμηθεύονται TORO και υποστηρίζονται απο τη Γεωμηχανική.